Dagens låt + lite update

Den:2013-09-18 Kl: 21:34:31 / Allmänt / Kommentarer: 0
Godkväll! Fortfarande sjuk så var hemma idag med, men borde bli frisk snart, känner att det bättrar på sig sakta men säkert. Såg nu att det har varit väldigt många "Dagens låt" på sistone, men jag tänker göra ett i alla fall! You know why? Cuz fuck you thats why. Förresten! Glöm inte att gå in och prenumerera på mig på YouTube, har laddat upp lite nya filmer och uppdaterat min kanal lite så klicka HÄR för att komma till min kanal!
 
Denna låt känner jag passar in lite på hur jag känner och mått på sistone. Saknad. Väldigt mycket saknad. ♥
 
 
Come home to me - Ernie Halter 

Lite rolig fakta: Självaste Ernie Halter följer mig på Twitter!

Dagens låt

Den:2013-09-16 Kl: 12:48:18 / Allmänt / Kommentarer: 0
I'd hate to be you when people find out what this song is about - Mayday Parade
 
 

Sjuk

Den:2013-09-16 Kl: 12:40:04 / Allmänt / Kommentarer: 0
Hejsan! Idag vaknade jag upp och mådde inte bra alls, förkyld och bara allmänt dåligt. Har ont i halsen och snorig samt att jag har ont i kroppen bara sådär ändå, yay. Men men, idag fick bli en hemmadag men det är ju ganska tråkigt att inte ha nån att prata med eller något att göra, jag är ju van vid att hela tiden vara aktiv men kanske är bra för mig och var tvungen att vara hemma också. Ja mer än så blev det inte på detta inlägg, tråkigt som fan med "sjuk-inlägg" men det fick bli ett sånt, you know why? Cuz fuck you that's why. Nu ska jag kanske försöka få i mig något att äta men det kommer säkert sluta med att jag ligger kvar här och lyssnar på musik, haha. Ha en fortsatt trevlig måndag allesammans! 
 

Pyjamasbyxorna på!


Och såklart raggsockorna!

...och en "jo men jag mår bra" min

Påväg hem

Den:2013-09-15 Kl: 18:25:34 / Allmänt / Kommentarer: 0

Godkväll! Nu sitter jag och ett till gäng på tåget hem efter dagens rep. Det har gått bra och man känner verkligen nu hur bra allt börjar komma samman, skön stämning hos ensemblen. Men trött blir man efter en dag såhär, haha! Ska hem och gosa ner mig och försöka ta hand om mig själv, det kan jag behöva. Lite dejt med mig själv helt enkelt. Ha en fortsatt trevlig kväll !


Off to repetition!

Den:2013-09-15 Kl: 09:59:33 / Allmänt / Kommentarer: 0

Godmorgon! Just nu sitter jag på bussen mot Bollnäs för att sedan ta tåget till Ljusdal för repetition med I Ljus och mörker. Så trevligt att träffa hela ensemblen, så härliga människor. Jag börjar denna morgon med att dricka ett te som jag bara måste dela med mig av! Det heter "Vanilla Caramel" och är gudomligt gott, smakar som kolasås! Rekommenderas till fler te-älskare som mig själv haha. Nu ska jag fortsätta dricka mitt te samt lyssna på bra musik, ha en trevlig söndag allihop!


Dagens låt

Den:2013-09-13 Kl: 17:15:30 / Allmänt / Kommentarer: 0
Denna vackra låt får bli DAGENS LÅT helt enkelt. Den har världens längsta titel typ men så bra! Mayday Parade i mitt hjärta ♥
 
 You'll be the anchor that keeps my feet on the ground, I'll be the wings that keep your heart in the clouds - Mayday Parade 
 

Höstkänslor

Den:2013-09-13 Kl: 10:02:15 / Allmänt / Kommentarer: 0
Nu syns det att hösten är här, löv faller, färgerna går från grönt till gult, rött och brunt, en kylig frisk luft rullar in och mysiga halsdukar och mössor ses bland folket. Jag gillar hösten, kommer såklart sakna sommaren men det finns ju något fint med varje årstid. Nu är det höstens tid! 
 
Och tänk vad mycket fina kläder och stövlar man kan använda!
 
 




 


This week's update

Den:2013-09-13 Kl: 09:49:00 / Allmänt / Kommentarer: 0
Hej! Just nu sitter jag i skolan men tänkte passa på att uppdatera lite från denna vecka. I måndags träffades vi ett gäng i Bollnäs för ett mysigt litet rep och manusgenomgång för "I ljus och mörker"  . På söndag träffs hela ensemblen igen för repetition i Ljusdal! I onsdagskväll hade min underbara klass Musikcafé här på skolan, och det gick superbra! Jättemycket  folk som kom och tittade och allt flöt på bra, sådan kvalité på alla nummer. Gott fika hade vi bakat också, allt var sopslut efter kvällen haha! 
 

Mysigt!

Några av de härliga människor jag får jobba med! 
Bild från Musicafét, jag och Millan sjöng Jamie all over av Mayday Parade ♥
 

Mayday Parade

Den:2013-09-04 Kl: 21:11:04 / Allmänt / Kommentarer: 0
Lite random snygga bilder på världens bästa band, hej hopp! ♥
 










There's a ghost in my bedroom

Den:2013-09-04 Kl: 21:00:02 / Allmänt / Kommentarer: 0
Godkväll! Det är så här att mitt absoluta favoritband Mayday Parade släppte sin nya singel för någon dag sen och den är så bra! Jag älskar i och för sig alla deras låtar så, haha! Men denna låten lyssnar jag på flera gånger om dagen just nu, så roligt när dem släpper något nytt liksom! Så denna låt får alltså bli DAGENS LÅT!
 

   Ghosts - Mayday Parade ♥

 
 
 

School

Den:2013-09-04 Kl: 09:02:47 / Allmänt / Kommentarer: 0
Hejsan! Är just nu i skolan och har inget att göra för tillfället så det fick bli ett litet blogginlägg helt enkelt! Tjolahopp! Hej från Yassi, Millan och Patricia! ♥
 
 
 
 

Insta

Den:2013-09-03 Kl: 22:37:13 / Allmänt / Kommentarer: 0

Godkväll! Tänkte bara informera er att ni får väldigt gärna följa mig på min Instagram där jag lägger upp gott och blandat med bilder från mitt liv, jag är väldigt aktiv så gå in och följ och gilla vettja! Trevligt med nya följare, då kanske jag hittar någon rolig att följa också ! Puss och kram på er! Godnatt!


Tisdag

Den:2013-09-03 Kl: 21:19:02 / Allmänt / Kommentarer: 0
Hej hej! Idag mår jag lite sådär, magkatarren tog väldigt hårt på mig idag, hade ont och var nära på att spy några gånger men men, och en viss scen på teaterlektionen gjorde det inte lättare. Men det blev lite bättre senare på dagen och just nu är det helt okej, har haft svårt att få i mig riktigt med mat bara. Ja ja, vad ska man göra. Knäppa lite egobilder kanske? Jo tackar för det! Imorgon slutar jag tidigt så då får det bli gymmet med Millan, skönt! 
 
Selfie-tuesday! 
 
 
 

Ma birthday

Den:2013-09-01 Kl: 21:44:47 / Allmänt / Kommentarer: 0
Godkväll! Tack för alla fina gratulationer! Min dag idag har varit bra, började dagen med musikalrep i Söderhamn där jag till och med fick en fin liten present av vår regissör och sen sjöng hela ensemblen för mig, kul! När jag kom hem väntade mormor och morfar och då åt vi smörgåstårta, mums! Vi tittade även på gamla klipp från till exempel när jag fyllde ett år, så rörande att se, vart har tiden tagit vägen? Jag önskade mig inte något speciellt i år så jag fick pengar och sen en massa choklad, what's with all the chocolate!? Jag tror att folk tänker såhär "ja men Yassi hon gillar att tjocka sig så hon ska få en massa godis, det blir jättebra" ... fast nä! Jag har fler saker jag tycker om mer än att äta, faktiskt haha! Men jag klagar inte, kommer ha choklad i månader bara! Nu kanske ni sitter och tycker "men gud, vad det bara såhär hon firade sin 18års dag?" nä så är det inte, jag ska ut och fira på riktigt till helgen med goda vänner vid min sida. 
 
Tack för mig, hej!
 
 

Tjoho! 18 år! 


Presenten av regissören, såklart också CHOKLAD

RSS 2.0