Nästa hårprojekt kanske?

Den:2014-01-20 Kl: 23:50:39 / Allmänt / Kommentarer: 0
Godkväll! Firar att jag har sovmorgon imorgon med att sitta och kolla på olika hårfärger och sånt, det roligaste jag vet! Provade ju rosa ett litet dag men det vart inte alls bra med alla gula toner och så vidare, blev bara en ful persiko/lax färg istället för pastell. Men tycker att en ljuslila elr "lilac" som det heter färg skulle vara snyggt, som dipdye/ombre. Men men, kanske färgar något sådant mysigt till våren/sommaren! Blir jag inte nöjd byter jag bara till någon annan färg, det underbara med hårfärg! 
 


 




 

Hjälp på vägen

Den:2014-01-19 Kl: 22:58:48 / Allmänt / Kommentarer: 0
Kände att min vägg behövde något och även jag med, så jag passade på att måla dit ett fint motiverande citat. "Keep your head up and your heart strong" det passar in just nu också dessutom och det funkar i alla lägen, för det är något man borde tänka på jämt. 
 
 
 
 
 
 
 

Första inlägget på sjukt länge

Den:2014-01-19 Kl: 22:50:09 / Allmänt / Kommentarer: 0
Hej! Vet faktiskt inte alls vad jag ska skriva i detta inlägg. Men ja, jag har inte kunnat bloggat på länge pga hur jag mått osv, men ska försöka så gott jag kan att börja skriva lite mer. Som ni märker har jag ingen header nu heller då jag måste göra en ny. Jag är mest aktiv på Instagram och Twitter för er som vill följa mig där.
 
 
Instagram: yassipassi
Twitter: YassiGzaiel 
 
Som sagt så var detta ett ganska meningslöst inlägg men det var i alla fall ett så ni vet att jag lever. För er som kanske tänker fråga "hur mår du?" så svarar jag "pass". Tack för mig så länge.
 
 
 
 

RSS 2.0