Hämtade ut ett paket

Den:2013-08-31 Kl: 21:26:07 / Allmänt / Kommentarer: 0
Godkväll! Var nyss till Ica och hämtade ut ett paket på posten, det var mitt proteinpulver från gymgrossisten som kommit! Nu jäklar blir det att biffa till sig, eller hur Millan? ;) Känner mig redo och taggad att ta tag i träningen på riktigt nu, med nya springskor, proteinpulver och allt! 
 
Whey 80 med smaken Vanilla Pear ! (skopan fick jag med gratis och shaken hade jag sen innan)

 
 
 
 
 
 

Min sista kväll som 17 år

Den:2013-08-31 Kl: 21:08:43 / Allmänt / Kommentarer: 0
Hej! Ikväll är sista kvällen då jag är 17 år, för imorgon blir lilla jag 18! Gud vad tiden har gått fort! Hur som helst. Min kväll har jag spenderat på mitt rum med en kopp varm choklad i min nya mugg som jag köpte igår, läcker eller hur? Sen har jag tittat på en disneyfilm för att hela min själ lite. Min magkatarr har tyvärr kommit tillbaka, inte konstigt efter allt.. Nu är en väldigt svår tid i mitt liv och ja, vill man få reda på allt sånt kan man kolla min twitter istället (YassiGzaiel) , haha. Nä men ja, jag är väldigt ömtålig just nu, alla som kanske träffar mig och tycker jag ser nere ut. Bra då vet ni det, öhm ja med detta ville jag bara säga att imorgon fyller jag år vilket jag börjar fira med I ljus och mörker rep och jag har inte gjort så mycket idag, hejs! 
 




 

Måndag

Den:2013-08-26 Kl: 19:39:24 / Allmänt / Kommentarer: 0
Godkväll! Idag var en bra dag faktiskt trots att det är Måndag haha, jag och måndagar har aldrig riktigt kommit bra överens men det kan det bli ändring på! Idag fick vi vårt scema för vårt sista år på Estetiska och jag är väldigt nöjd med det. Idag var det även en väldigt vacker morgon fast det var lite kyligt då hösten är påväg! På söndag fyller även lilla jag 18 år! Spännande! Var tog all tid vägen? Känner mig fortfarande som ett litet barn ibland, haha! På söndag ska jag bara fira med familjen, mormor, morfar och ev. Petra om hon kan. Äta lite smörgåstårta och gott! Helgen efter kanske jag och någon mer drar ut en sväng för att, ja för att jag kan! Hur som helst. 
 
Imorgon är en ny dag, får se vad den bjuder på! 
 
 
 
Hann precis fånga detta vackra ögonblick på bild idag från bussen! 
 

Pictures i relate to part 2

Den:2013-08-24 Kl: 19:59:39 / Allmänt / Kommentarer: 0
Mitt liv i bilder just nu.. 
 
Alla bilder är tagna från weheartit.com
 
 


 

 
 










 
 

Nya trailern!

Den:2013-08-24 Kl: 19:20:04 / Allmänt / Kommentarer: 0
Ni har väl inte missat den nya trailern till I ljus och mörker som kommer visas i biograferna framöver?

 
  Någon som hann se mig i videon? ;)
 

Today's

Den:2013-08-24 Kl: 19:08:00 / Allmänt / Kommentarer: 0
Godkväll ! Idag började jag med att åka till Bollnäs för att stödja "Ungdom mot rasism" i deras kramkampanj som gick ut på att dela ut varma goa kramar för allas lika värde! Många kramar blev det och man såg hur människor lyste upp av bara en sådan sak! Vädret var på vår sida dessutom. Efter det så åkte jag och familjen till mormor och morfar för att äta och nu är jag hemma igen och avslutar min kväll med bra musik! Imorgon bär det av mot "I ljus och mörker" träff i Ljusdal, spännande! Inte alls långt kvar nu, boka biljetter !
 
Bjuder på "Dagens outfit" samtidigt
 
 Kjol H&M, Tröja H&M

Väska H&M
Skor Vans off the wall
Hatt H&M
 
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
 
KRAMKAMPANJEN
 
 
 
 
 
 

Lite uppdatering i alla fall!

Den:2013-08-15 Kl: 23:19:43 / Allmänt / Kommentarer: 0
Godkväll! Ber om ursäkt för den dåliga uppdateringen på sistone. Men nu kommer ett litet inlägg i alla fall. Idag har jag bara tagit det lugnt, har inte gjort så mycket med än lyssnat på musik och spelat, haha. Imorgon åker jag och Ida till Gävle en snabbis för hon ska till tandläkaren och då kommer jag dit sen och är trevligt sällskap åt henne. Vi ska luncha och umgås! 
 
Har dessutom fått hem mina efterlängtade rosa Nike Free Run ! Lite som en tidig födelsedagspresent sådär, hihi! 
 
 
 
 

Repat musikal

Den:2013-08-03 Kl: 19:58:52 / Allmänt / Kommentarer: 0
Godkväll! Idag har jag varit i Gävle och repat musikal sen klockan 10 till kl 16, det var sjukt varmt och man blev väldigt trött och svettig. Men det har varit kul, känns som att man är en bra bit på vägen nu. Glöm för guds skull inte att boka biljetter och gå in på hemsidan för att läsa, kolla på filmer osv.
 
Här är webbfilm nr 9, lite bakom kulisserna material från de senaste filminspelningarna.
 
 
 

Gävle

Den:2013-08-02 Kl: 22:03:22 / Allmänt / Kommentarer: 0
Godkväll! Denna fredag spenderade jag med Ida och Hanna i Gävle på Gävle Gatufest, skitkul! Jag och Ida visste inte ens att det var det idag när vi åkte dit, haha! Träffade även inga mindre än MangeMakers på stan när vi satt ute, vi fråga om vi fick ta kort osv (jag gick helt bananas) men de hade bråttom och skulle spela kl 5 men tillslut sa de okej och vi fick ta kort och hälsa. Vi bestämde oss sedan för att stanna och gå på deras uppträdande! Riktigt nöjd med det jag shoppade också! (bilder kommer senare). Efter en varm, solig och härlig dag i Gävle så är jag äntligen hemma och är grymt trött. Känns bra att man ska upp tidigt som fasen enligt mig imorgon för att åka på rep för musikalen i...ja vad tror ni? Gävle. Haha!
 
Fick dessutom en fin liten målning på armen! Batman!
 






 

RSS 2.0