Panta mera!

Den:2012-01-24 Kl: 21:15:59 / Allmänt / Kommentarer: 0
Vi på Estetiska programmet här i Bollnäs har deltagit med ett bidrag till pantamera.nu så kom igen nu, lyssna och rösta på vår låt! Riktig skön låt! Rösta, rösta, rösta mina vänner!

http://hit.pantamera.nu/artister/estetiska-programmet-i-bollnas/tillbaka_till_fabriken




Ouch..

Den:2012-01-22 Kl: 01:37:15 / Allmänt / Kommentarer: 0

Godkväll, nu ska jag strax sova men ska först dela med mig av vad som hände på teaterlektionen i fredags. Jag stukade handleden men det börjar bli lite bättre nu. Men jag har insett.. Att teater kan vara väldigt farligt ibland hoho!


Trött och sjuk

Den:2012-01-18 Kl: 12:23:03 / Allmänt / Kommentarer: 0

Hej, just nu sitter jag i skolan på svenskalektion och mår inte bra alls, men det är ju ändå bara en lektion kvar nu sen ska jag åka hem och sova. Hoppas ni mår lite bättre än mig och håll er pigga och friska! Pusspuss


Mini shopping

Den:2012-01-16 Kl: 21:19:10 / Allmänt / Kommentarer: 0

Hejsan, idag var jag en liten stund med mami på stan innan jag skulle iväg på Musikalskola, detta var lite småsaker jag köpte.

Tröja, trosor, lipbalm och även en snygg ytterjacka men den får ni se i ett senare inlägg ;)


Huvudlösa mästerkocken?

Den:2012-01-11 Kl: 16:23:40 / Allmänt / Kommentarer: 0

Tjohej! Nu är jag i Felicias pluttlägenhet och lagar mat och tar det chill, sen blir det mys med ansiktsmask och lite te. Senare ikväll åker jag med söta Emil till han och sover där ikväll, har bestämt att vi ska se filmen Avatar för den är en av mina favoriter, hihi!

Felicia som vistas i köket och plockar fram snabbmakaroner, haha!


Back 2 school soon

Den:2012-01-08 Kl: 23:21:15 / Allmänt / Kommentarer: 1

Godkväll! Här sitter jag och sörjer över att jag endast har imorgon kvar som lovdag. På tisdag är det back to school, men ska såklart bli grymt att få träffa världens bästa klasskamrater som jag älskar! Att vi har badminton på idrotten då gör inte det hela sämre! (jag älskar badminton). Kvällen nu tillbringar jag med min bror och spelar lite Assassins Creed. Lägger upp några bilder från gårdagen då jag och min vän Isabelle var ute och lekte modeller, alla bilder tagna av Linnea Emman.


Godmorgon?

Den:2012-01-04 Kl: 15:24:41 / Allmänt / Kommentarer: 0

Godmorgon/goddag! Det är ju fortfarande jullov och jag bara chillar och tar det lugnt, som det ska vara. Idag kommer Emil hit och Bella också så ska vi umgås lite med hjälp av sällskapsspel hihi! Jag har vaknat så sent på sistone så NU ska jag ner och äta frukost eller jao nu får det bli brunch istället! Kolla vilka snygga kläder jag köpte på mellandagsrean dessutom!
Skjortan: H&M
Linnet: Gina Tricot
Jeans leggings: Cubus
Väska: Guldfynd


RSS 2.0