Sjuk

Den:2013-04-18 Kl: 18:48:59 / Allmänt / Kommentarer: 1
Hejsan, just nu ligger jag i min säng och spelar lite, har varit hemma från skolan idag.. Kändes väldigt tråkigt med tanke på att jag missade mycket viktigt, men bättre antar jag att jag får vila ordentligt och bli helt frisk istället för att jag ska vara sjuk hela tiden för att jag förvärrar det hela. Men det är så sjukt ensamt och tråkigt att ligga hemma och vara sjuk, man bara ligger och snorar och hostar.. Inte kul.. Men Joel kanske kommer över senare och tittar till mig. ♥ Idag blev biljetterna beställda till Turkiet så nu känns allt bra för nu är det liksom bestämt att alla vi åker i juni. Längtar grymt mycket till både resan och sommarlovet överhuvudtaget. Inte långt kvar men fortfarade massor att göra innan det blir lugn och ro. 
 
Sitter mycket hellre såhär i Turkiet än att ligga sjuk hemma i Sverige.. 
 

Leker med min webbkamera

Den:2013-04-04 Kl: 16:04:28 / Allmänt / Kommentarer: 0
 


 
Jag och bror bytte lite haha
 
 
 

Mobilskal

Den:2013-04-04 Kl: 15:13:46 / Allmänt / Kommentarer: 0
Jag har som sagt en riktig kärlek till mobilskal som vissa av er kanske vet..så jag var bara tvungen att skaffa ännu ett till min lilla samling haha! Detta köpte jag igår och såg väldigt bra ut brevid min kopp te imorse!
 
Mobilskalet är köpt på Glitter i Gävle. Kostade 99 kr (om jag minns rätt). Finns även i mintgrön som min mamma köpte samtidigt haha.
 

Nytt

Den:2013-04-04 Kl: 15:04:10 / Allmänt / Kommentarer: 0
Hejsan! Igår var jag, Joel och mamma till Gävle för dagen och shoppade, åt god mat och bara umgicks. Känns skönt att jag har en massa nytt och fräscht nu i min garderob, köpte även lite saker som kan vara bra i Turkiet tänkte jag. En av mina favoritköp från gårdagen var denna Regal klocka i brunt och guld. Så nöjd med den!
 
Klockan är köpt på Ur&Penn på rea då den kostade endast 250 kr.
 
Sedan så köpte jag även lite byxor, toppar, ett par solglasögon och en klänning/tunika.

RSS 2.0