One last week

Den:2010-06-29 Kl: 18:45:11 / Allmänt / Kommentarer: 0
Eey! Nu sitter jag nere på grannhotellet margoa och tittar på fotboll :) eller ja sitter ju vid internet men ;) Nu är det bara en vecka kvar sen är Yassi back in town! :D det ska bli kul att komma hem igen då. Idag har vi bara solat och badat vid stranden och snart blir det nog äta Schwarma som middag. Skulle knäppa fler bilder på stranden idag men jag glömde kameran, haha.



puss puss på alla som läser! :D och vännerna såklart! ♥

Kafar Qara

Den:2010-06-26 Kl: 19:53:29 / Allmänt / Kommentarer: 1
Tjena! Nu sitter jag här hos släkten igen, tråkigt men xD man måste ju träffa dem, vi har inte träffat dem på ett tag nu. Pappa har lämnat tillbaka hyrbilen vi hade så någon måste hämta oss från Netanya till Kafar Qara. Imorgon så ska vi till Tel Aviv för att göra det jag tycker bäst om... SHOPPA!! ♥ Dessutom finns det jättebra köpcentrum där!
Nu är jag jättetrött och vill bara åka tillbaka till lägenheten... fast då ska jag kolla på TV ett tag också ;) om jag orkar kanske jag loggar in ett tag på datorn innan jag ska lägga mig.

Höres mer! Pusspuss!


Saknar alla mina vänner hemma i byn >.<


bild från skolavslutningen :)
från vänster: Sara, Ronja, Jag, Linnea ♥

Dead sea

Den:2010-06-25 Kl: 20:05:42 / Allmänt / Kommentarer: 0
Heej! Igår var vi till Döda havet på en dagstur i några timmar och där var det helt underbart! Det var ett hotell som vi fick vara på där det fanns pool, strand i döda havet och en massa :) det var verkligen kul att få prova teorin om att man flyter som en kork där och, JA det gör man! Jättekul! man kunde nästan inte luta sig åt något håll för då snurrar man runt på vattenytan, haha! Det ända negativa med döda havet är allt salt, jag fick det i ögat och det var inte trevligt. Men härligt var det mesta! Ja, se själva på alla bilder! :D


Det kändes som att jag låg på en mjuk madrass, haha.


ett ord: Aaah ^^


jag och Miki


Daddy!


moi


Yää!


Jag och hotellet i bakrunden :)


i believe i can flyyyy


Vi köpte lera från hotellet med mineralerna från havet :) huden vart jättelen och härlig!


HEJ


på väg hem till Netanya igen :(


Pusspuss


Middag hos släkten

Den:2010-06-23 Kl: 20:47:15 / Allmänt / Kommentarer: 0
Hej! Igår kväll var vi hemma hos släkten och var hos farbror Chaled med hans familj och åt middag, spelade spel, tittade på fotboll och bara tog det lungt :) Bilder därifrån!

Maten var grillat kött/kyckling med olika grönsaker och sallader, mums!


bröderna :) tycker ni dem är lik? det gör jag!


Kusin Nada (i soffan) och hennes mamma Almasa (på golvet)


hela gänget! Nästan..


mer folk :)


Söta lilla Helena, kusinen Fadi och farbror Chaled :)

23/6-2010

Den:2010-06-23 Kl: 20:30:41 / Allmänt / Kommentarer: 0
Tjo! Idag har det varit en helt vanlig dag här i Netanya, vi har dock inte varit ner till stranden något för att det är en riktig storm ute! Det blåser jättemycket så det är riktigt höga vågor. Vi har varit lite på torget och ätit Swarma och sen bara tagit det lungt, vi åkte inte nå till släkten ikväll heller. Vi ska nämligen upp vid kl 06:00 imorgon bitti för att åka till Döda havet! Vi kommer bada där och sedan få smörja in oss med leran som finns där eftersom ni har säkert hört att mineralerna därifrån är bra för huden och det är det! Så det blir lite som spa där. Vi kommer även få vara vid en swimmingpool och så på en "resort" som finns där. Det kommer bli kul! ^^


utsikten från vår balkong, här nere på stranden badar vi då :)


man åker ner via den där cylinderliknande hissen :P


Äventyrsbadet

Den:2010-06-21 Kl: 17:11:28 / Allmänt / Kommentarer: 0
Hej! Här är lite bilder från ett "äventyrsbad" som vi var på i lördags :) inte så äventyrligt men det funkar. Tyckte det var slöseri på pengar till inträdet för det var inte värt det.


en karta av badet


Miki (brorsan)


Vi två åkte i en jätterolig "vatten tunnel" där man åkte på en liten gummi sak.


wiiiiiiiie


mycket folk i en av poolerna

Vi var där på en lördag och då är det alltid mycket folk på bad och i parker.

Fredagsmyyyys!...eller inte..

Den:2010-06-18 Kl: 17:52:14 / Allmänt / Kommentarer: 0
HejsanHoppsan! Nu sitter jag på hotellet över gatan från där vi bor för dem har mycket bättre internet :) pappa sitter här han med och kollar på fotbollen på TV med alla andra gubbar xD Snart så ska vi åka till släkten igen och hälsa på, jag orkar inte det idag men annars så...orkar inget just nu. Jag orkar verkligen inte stanna här i 3 veckor! 2 hade räckt! vi har varit här snart en vecka och jag vill redan hem typ xD fast lite till vill jag stanna men inte 3 veckor >.< hur som helst så måste vi åka strax så vi ses!! puuuuuss


Strandliv

Den:2010-06-17 Kl: 19:23:33 / Allmänt / Kommentarer: 0
Var nere till stranden idag, skönt med varmt vatten i havet och sol! Jag låg och solade så jag höll på att somna, haha. Jag lyssnade på musik och bara tog det lugnt, härligt. ♥


havet ^^


moi njuter av havet och solen :)

Schwarma!

Den:2010-06-17 Kl: 19:06:24 / Allmänt / Kommentarer: 1
Hej! Tänkte att jag måste ju lägga upp bilderna från första kvällen då vi åt Schwarma ;) här sitter vi ute på torget och tar det lungt med god mat.


haha, grabbarna skålar glatt! och jag äter som en galning...


GOTT! ♥




I värmen

Den:2010-06-17 Kl: 18:50:44 / Allmänt / Kommentarer: 0
Heej! Nu sitter jag här i Israel i värmen! Det är ju FÖR varmt, haha. tredje dagen här nu då sen vi kom, vi har solat och badat på nere vid stranden och vi har också shoppat lite grann på torget. Vi bor i Netanya men vi kommer hem till lilla byn Kfar Qara för att hälsa på släkten. Sitter just nu där och tittar på fotbolls VM ;)



käraste farmor och farfar :) ♥


miki fick prova farfars mössa xD ledsen för oroterad


farmor ^^


åt nyss denna jättegoda glass också :) jag ♥ glass!

Israel

Den:2010-06-14 Kl: 14:20:39 / Allmänt / Kommentarer: 0
Heej! Ledsen för dålig update på sistone men har ortfarande ingen dator, fick äntligen låna brorsans lite nu. Hur som helst så åker jag och familjen till Israel imorn. Måste ju hälsa på släkten :P och såklart sola och bada! En massa shopping blir det troligvis också ;) blir där i hela 3 veckor! Jag kommer sakna alla vänner så sjukt mycket! Ska kolla om jag hinner få tillbaka min dator innan vi åker så jag kan blogga där, ska blogga mer nu igen när jag får min dator tillbaka.

Idag blir det bara packa och fixa matsäck till resan och så ska Petra♥ komma över och se en film och säga hejdå.


Vi hörs! pusspuss



RSS 2.0