En magisk helg

Den:2012-11-19 Kl: 00:15:10 / Allmänt / Kommentarer: 0

Har haft en otroligt lyckad helg! Fredagens fest med klassen och musiker från Söderhamn som var så duktiga att spela på vår musikal var helt underbar, bästa festen och kvällen på länge! Var så otroligt kul och skönt att umgås med folk man älskar! Dansade och tjoade väldigt mycket jag haha, men så glad var jag! Efter den jättehärliga kvällen så åkte Joel med mig hem och sov över och sen var jag med han hela lördagen och på dagen idag <3 Är så kär så jag vet inte vad jag ska ta mig till! Hur som helst, godnatt alla!



Jag och min fina vän Marielle i fredags


Fina klassen

Den:2012-11-16 Kl: 20:04:13 / Allmänt / Kommentarer: 0

Älskar min klass

ES11 <3


Fääääst

Den:2012-11-16 Kl: 19:57:24 / Allmänt / Kommentarer: 0

Nu drar jag och mina goda vänner på klassfest med gött folk! Firar att vi klarat musikaltiden så bra ! Grymt taggad! bra helg, imorn blire mys med Joel också <3




Musikal

Den:2012-11-14 Kl: 23:44:50 / Allmänt / Kommentarer: 0

Igår hade vi musikal-genrep och en kvällsföreställning och idag har vi haft tre föreställningar, det har varit en lång dag och nu har jag duschat och lagt mig. Imorgon väntar den sista föreställningen ! Är så stolt över mina duktiga och talangfulla klasskamrater! Nu måste jag verkligen skaffa mig lite sömn! Sov gott allihopa!



Vad passar bättre när man är nere i logen och sminkar sig och klär på sig sin kostym än att mumsa på lite julfika! Julmust, lussebulle och pepparkaka laddade jag med!


New week

Den:2012-11-11 Kl: 23:31:14 / Allmänt / Kommentarer: 0

Ska precis sova men slänger in ett litet inlägg här först. Kollade precis på EMA på Mtv nyss, Justin Bieber vann tre priser och One Direction vann två (om jag minns rätt) tyvärr kunde ingen av dem närvara i Frankfurt men det var en härlig show i alla fall! Grymma uppträdanden!

Hur som helst så har haft det trevligt hos mormor och morfar idag, jättegod mat som vanligt! Nu ska jag ta mig en god natts sömn, till veckan blir det musikalföreställningar för hela slanten och sen kan jag ta det lite lugnt och försöka göra klart lite skolarbeten. Nu är klockan mycket och jag ska upp klockan 6 så GODNATT!


Fars dag!

Den:2012-11-11 Kl: 11:25:11 / Allmänt / Kommentarer: 0

Hej! Hur ska ni fira alla pappor idag då? Jag har precis tagit en välbehövd dusch och ska göra mig i ordning. Sedan åker vi till mormor och morfar för att äta där.

Veckan har varit helt okej med tanke på musikalrep i skolan osv. Men på tisdag är det genrep och föreställning så man får väl försöka vara taggad för det eller nåt. Kommer efter i fler och fler skoluppgifter så måste skärpa mig nu, men svårt att få tid när musikalen är igång..

Ha en trevlig fars dag allihopa!


Vår musikal affisch!


The last day...

Den:2012-11-04 Kl: 17:26:01 / / Kommentarer: 0

Sitter just nu och sörjer över att det är skola imorgon, vill verkligen inte! Inte det minsta! Får väl försöka "njuta" av de sista timmarna ikväll.. Men ångesten återkommer hela tiden då jag inser att jag har skoljobb kvar som måste göras. Magkatarren har blivit lite bättre tror jag men vi får se hur den förhåller sig till stressen i skolan. Jag fick i alla fall vara med världens bästa Joel igår och tidigare idag så det gjorde mig väldigt glad men nu är det tillbaka till verkligheten. Hoppas alla ni andra har en trevlig söndagskväll!


The night

Den:2012-11-03 Kl: 02:52:31 / / Kommentarer: 0

Pictures from tonight! Hade en grym kväll med mina underbara vänner! Nu ska jag hemma och sova så jävla gött! Godnatt!


Startar om

Den:2012-11-02 Kl: 14:30:23 / Allmänt / Kommentarer: 0
Sådär detta får duga för tllfället, nu är jag omstartad här på blogg.se och tänker blogga här som vanligt igen! Ikväll ska jag till min gode vän Ellen för att umgås med henne och några fler innan vi ska iväg på Halloweenfirande på nattklkubb Tranan i Bollnäs, ska bli grymt roligt, min dräkt är nerpackad och redo att åka på ikväll! Nu borde jag gå ner och äta något innan jag förvärrar min magkatarr haha. Ni får ha det så bra så länge, hörs mer senare! 
 
Min dräkt.... BATGIRL!




 
 

Byter tillbaka

Den:2012-11-02 Kl: 12:33:57 / Allmänt / Kommentarer: 0
Tillbaka på blogg.se, känns som hemma! Nu fixar och trixar jag lite med ny design så ses vi snart!

RSS 2.0