Rösta på oss!

Den:2012-03-30 Kl: 11:07:13 / Allmänt / Kommentarer: 0
Hej! Nu är det så att jag behöver hjälp här, snälla rösta på vårat bidrag på pantamera tävlingen, den avslutas imorgon och min skola vill verkligen vinna detta så hjälp oss nu genom att klicka på länken eller på bilden och sedan klicka på GILLA för att gilla låten via Facebook! Tack på förhand, hoppas vi vinner!

PS: Låten är fett bra! RÖSTA HÄÄÄÄÄÄÄR


Music and gofika

Den:2012-03-15 Kl: 22:29:15 / Musik / Kommentarer: 1

Hej! Igår (onsdag) så hade min klass MusikCafé där vi alla spelar, sjunger, spelade lite teaterscetcher och jammar. Vi bjöd på fika också såklart! Detta gör vi för kul och samtidigt för att samla in pengar till klasskassan :) Jag och min vän (på bilden) sjöng Somewhere over the rainbow och kompade på ukulele. Det var trevligt, kul att det kom mycket folk också.
Nu ska jag sova, godnatt!


Rise Against

Den:2012-03-07 Kl: 00:45:25 / Musik / Kommentarer: 0

Hej! Nu har jag kommit hem till min mosters lägenhet efter grymmaste konserten ever, åh vad jag älskar Rise Against! Mina hjältar, hoho! <3 här är en bild på sångaren Tim och en bild på gitarristen Zack!


Long time no see

Den:2012-03-06 Kl: 01:07:54 / Allmänt / Kommentarer: 0

Godkväll! Förlåt att jag inte skrivit på länge men vi på Estetiska i ettan har haft fullt upp med en produktion så hade inrett mycket tid att blogga på men hur som helst! Imorgon/idag åker jag till Stockholm för att se Rise Against i år igen! Taggad! Ska dit med Bella som jag gick med förra året :) har packat alt nu och ska precis sova så jag orkar med bussresan imorgon hihi! Godnatt och så hörs vi mer hädanefter!
Bilden är ifrån produktionen på ES


RSS 2.0