Konst på byn

Den:2013-02-19 Kl: 17:34:25 / Allmänt / Kommentarer: 1
Godkväll! Såg denna fina och väldigt ovanliga (just häromkring) grafitti på vägen hem från bussen här om dagen. Väldigt fin och duvor dessutom som symboliserar frihet var fint, denna har jag inte sett tidigare så nån måste gjort den väldigt nyligen. Jag tycker att konst på sådana här almänna platser är härligt om det är fina meddelanden eller motiv, som t.ex två duvor. Gillar verkligen inte när folk ska spraya "fuck you" lite halvtaskigt på en vägg men.. ja ni fattar. Duvorna passade mig i smaken haha! Vad tycker ni om grafitti och annan konst på allmänna platser?
 
 
 

My life in pictures

Den:2013-02-19 Kl: 17:21:53 / Allmänt / Kommentarer: 0
Lite bilder från WE HEART IT.COM ♥
 





Nytt hår

Den:2013-02-17 Kl: 20:36:11 / Allmänt / Kommentarer: 0

Kan passa på att säga att jag fått mina nya clips nu och det är så skönt med detta mjuka lena istället för mitt gamla trassliga. Gillar verkligen färgen jag har nu också, perfekt inför våren/sommaren. Är riktigt nöjd! Köpte håret på hair-house.se för 999 kr.


Vemdalen imorgon

Den:2013-02-17 Kl: 20:25:06 / Allmänt / Kommentarer: 0

Godkväll, just nu har jag precis packat klart min väska för färd till Vemdalen imorgon med Vendela och Lisa i min klass + några fler från skolan :) Det ska bli kul men bussen går tidigt! Hade jag åkt hemifrån Edsbyn hade jag behövt kliva upp kl 4 haha men som tur är kan jag sova i Bollnäs inatt hos bästa Felicia så får jag sova lite till. Nu ska jag äta, hörs!



Mitt hjärta

Den:2013-02-17 Kl: 20:08:08 / Allmänt / Kommentarer: 1

Alla hjärtans dag blev som jag trodde, god mat, mys och fick 10 st vackra rosor av världens underbaraste pojkvän.
Han blev också väldigt glad och rörd av mina presenter. Gav honom denna bild inramad som tavla där det står 20 saker jag tycker om med honom. Sedan så fick han även kärleks-te, en nalle, en dikt och små gömda lappar med söta meddelanden på, hihi!

All we need is love


Alla hjärtans dag närmar sig

Den:2013-02-10 Kl: 16:01:52 / Allmänt / Kommentarer: 0
Hej! Söndag idag då, lika tråkig dag som vanligt. Usch, jag hatar söndagar.. de bara plågar en att det är måndag imorgon. Men men, jag fick tillbringa gårdagen med Joel i alla fall. På torsdag är det ju alla hjärtans dag också! Har planerat lite saker Joel ska få då hihi! Ska bland annat laga en rätt han tycker väldigt mycket om till middag och sen bjuda på en liten spakväll med massage! Sen kommer väl dagen i sig vara full av massor med kärlek.
 
http://www.thesanantonioriverwalk.com/images/uploads/MassageGirl.jpghttp://www.romantiskweekend.net/bilder/romantisk-middag.jpg  
 
 
 
 
 
 

Min helg

Den:2013-02-04 Kl: 10:20:44 / Allmänt / Kommentarer: 0

Hejsan! Jag tänkte bara dela med mig av hur min helg såg ut. På fredagen var det mys hos Joel och sedan på lördagen åkte jag till Söderhamn för att fira min fina vän Vendela som fyllde år. Hade grymt trevligt med goda vänner och en underbar tre rätters middag: Skagentoast till förätt, Lax i ugn till varmrätt och mangosorbé och glass till etferrätt, mums! Våra planer efter maten var att se Melodifestivalen och efter det lekte vi charader, de var ganska galet kan man säga haha. Vi avslutade sedan kvällen med Singstar.

På söndagen åkte jag hem till byn för att äta hos mormor och morfar med mamma, min bror och Joel, vi avslutade hela helgen med lite mys hemma framför tv.


RSS 2.0