I ljus och mörker

Den:2013-06-16 Kl: 20:47:22 / Allmänt / Kommentarer: 0

Glöm inte att gå in och boka biljetter och läsa om musikalen jag är med i! Våra två kändisar som ska vara med i den är Nina Söderquist och Joakim Nätterqvist ! Ska bli grymt kul och är taggad inför föreställningarna !

BOKA BILJETTER HÄR !
http://iljusochmorker.se/spelplatser/

Klicka gärna vidare på hemsidan och kolla på videos från rep och filminspelningar, läs om musikalen eller gå in på i ljus och mörker's blogg !

 

 


 
 
 

 


Lazy Sunday

Den:2013-06-16 Kl: 20:20:02 / Allmänt / Kommentarer: 0

Godkväll önskar jag och min Joel ! Dagen igår var bra! Finväder i Stockholm var det också, solen värmde.
Dock var det sjuuuuukt mycket folk på Grönan och det var långa köer överallt! Vi fick se till att prioritera det vi ville åka efter hur lång tid köerna skulle ta och hur lång tid vi hade, haha. Men vi åkte de vi ville i alla fall, dock hann vi inte med radiobilarna som är min favorit! Efter den långa dagen så åkte man hem trött och med ömma fötter. Jag sov en bra bit på tågresan hem också.
Sammanfattning: Härlig dag.

Just nu är jag med min Joel och ska avsluta kvällen med att kanske se en film. Ska packa lite till inför tisdag också. Imorgon är det filminspelning till musikalen "I ljus och mörker" som jag är med i. Boka biljetter nu! http//:www.iljusochmorker.se

Bild på mig och min favoritsmoothie, jag och Ida i kärlekstunneln och I ljus och mörker loggan !


Dagens låt

Den:2013-06-14 Kl: 21:00:31 / Allmänt / Kommentarer: 0
Flaws - Bastille
 
 
 

Spontantrip imorgon!

Den:2013-06-14 Kl: 20:45:12 / Allmänt / Kommentarer: 0
Hejsan! Idag när jag var och lunchade med Linda, Malin och Ida så sa Linda och Malin att de skulle till Stockholm imorgon för att gå på Gröna Lund och då blev såklart jag och Ida jättesugen på att följa med så nu har vi bokat tågbiljetter osv inför en Stockholmtrip imorgon! Var längesen jag var på Grönan faktiskt! Är sjukt taggad. Blir dock helt pank lagomt till Turkiet, men men, Får ju in lite pengar från sommarjobbet sen när jag kommit hem. 
 

Nya solbrillor! (igen)

Den:2013-06-10 Kl: 21:39:02 / Allmänt / Kommentarer: 0
Hejsan hoppsan! Här kommer jag med sista inlägget för kvällen, haha. Idag efter skolan så gick jag på stan och gjorde lite ärenden och då passade jag på att köpa mig ett par nya solbrillor! Sjukt nöjd med dem! De är så snygga och coola tycker jag! Måste ju ha några att variera med i Turkiet, håhå. 
 


Ursäktar för mitt rufsiga nytvättade hår
 
 


 

Avslutningsdagarna är här

Den:2013-06-10 Kl: 21:15:16 / Allmänt / Kommentarer: 0
Godkväll! Idag hade vi genrep inför morgondagens student då vi ska sjunga, dansa och säga farväl till våra treor. Det svåraste är ju att hitta vad man ska ha på sig haha, men har duschat i alla fall (så långt har jag kommit än så länge). Jag funderar på att ha en mysig klänning imorn i naturvitt med lite blommor på, jättesöt och kan nog passa bra dagen till ära. När studenten imorgon är avklarad så är det bara vår avslutning kvar på onsdag, DÅ får jag sommarlov. Känns nästan overkligt, så mycket har jag längtat efter att få sommarlov. Åh, vad jag ska njuta av att slippa tidiga morgnar, skolmat, tråkiga lektioner,  läxor och prov. Känns underbart att få börja lovet med en Turkietresa! Nu måste jag fortsätta fixa inför imorgon tror jag, kram!
 
 

Perfektion

Den:2013-06-10 Kl: 20:58:59 / Allmänt / Kommentarer: 0
Hejsan! I detta inlägg tänkte jag visa er en människa som jag tycker är så sjuuuuuuukt snygg och vacker, skulle gärna vilja se ut som henne! Jag vill vara hon, buhu! Men hur som helst, man kan väl bara drömma... Personen jag talar om är ingen mindre än Mila Kunis! Älskar verkligen henne alltså, hon är perfekt! 
 
Min girl-crush Mila! ♥
 
 


 
 

Helgen

Den:2013-06-02 Kl: 22:56:53 / Allmänt / Kommentarer: 0

Hejsan! Helgen har varit stressig, i alla fall fredagen då dagen började med lektion kl 8 och sen torsbergs på stan från kl 12 till 15 så efter att vi dansat så var det raka vägen hem för att packa om väskan på några minuter och sen iväg till min brors bal, så stilig han var! Efter det åkte jag vidare mot Bollnäs, hann inte ens äta någonting på kvällen haha och då var det dags för fest med esteter i lenninge, kul var det och jag hann även iväg en sväng på skumtranan. Jättehärlig kväll !

Igår varvade jag ner lite med att bara ta det lugnt och sedan njuta av en Johnny Cash och Elvis konsert här i byn med Ida. Söndagen idag har också varit lugn och fick börja den med min Joel <3 som förresten fått sitt körkort nu! Grattis!


RSS 2.0